Середньостиглий сорт баклажана. Вегетаційний період 110-145 днів. Кущ напіврозкидистого типу, висотою 60-80 см. Плоди видовжено-грушовидної форми, фіолетово-чорного кольору в біологічній стиглості, масою 110-200 г, довжиною 18-20 см. М'якуш кремовий, щільний і ніжний. Даний сорт високоврожайний, стійкий до хвороб. Рекомендується вирощувати баклажан через розсаду. Плоди використовувати можна як для консервації, переробки так і в домашній кулінарії.
Характеристики
| Вага плоду | 110-200 г |
|---|---|
| Кількість насіння в 1 грамі | 250-300 шт |
| Період вегетації | 110-130 днів |
| Розмір плоду | 18-20 см |
| Сорт або гібрид | Сорт |
| Спосіб вирощування | Відкритий ґрунт, Закритий ґрунт (парники) |
| Термін дозрівання | Середньостиглий |
| Упаковка | Міні упаковка |
| Врожайність | 40-60 т/га |
| Умови поливу | Помірно |
| Фасування | 0,5 г |
| Форма плоду | Овальна |




