Середньоранній (110 днів) сорт червоної салатної цибулі, адаптований до різних умов вирощування. Не дивлячись на відносну ранньостиглість, прекрасно зберігається. Цибулини середнього розміру, масою 50-120 г, щільні, привабливого червоного забарвлення, яке залишається на цибулині і не «забарвлює» ні ніж, ні компоненти салату. Має чудові смакові якості. Придатний для зберігання, переробки і свіжого вживання. Рекомендується для вирощування у всіх регіонах України.
Вага плоду | 50-120 г |
---|---|
Вид цибулі | Ріпчастий |
Кількість насіння в 1 грамі | 350-400 шт |
Період вегетації | 110 днів |
Сорт або гібрид | Сорт |
Спосіб вирощування | Відкритий ґрунт |
Термін дозрівання | Середньоранній |
Упаковка | Міні упаковка, Професійна упаковка |
Врожайність | 50-60 т/га |
Умови поливу | Помірно |
Фасування | 250000 шт |
Форма плоду | Округла |
Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.
- Новая Почта
- УкрПошта
- Доставка в руки
Зверніть увагу! Сума мінімального замовлення становить 250 грн. "Живий товар": цибулинні, цибуля, часник, саджанці і картопля відправляється тільки по передоплаті в 100%.
Замовлення, які перевищують загальну вартість 4000 грн, потребуєть попередньої сплати, або часткової передплати у розмірі 50% від суми замовлення.
Варіанти оплати: Online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard
Оплата при отриманні товару
Оплата через систему Інтернет-банкінгу Приват 24 (Приватбанк)
Оплата за безготівковим розрахунком
Максимальна сума доступна до оплати післяплатою - 4000 грн.
Інтернет-магазин agroshop.com.ua - це гарантія якості вашого насіння, тому ми завжди прагнемо відповідати високим європейським стандартам. Вже більше 10 років ми ретельно працюємо над якістю наших продуктів і є одним з перших інтернет-магазинів насіння в Україні, хто запровадив ретельний контроль якості на всіх етапах роботи. Ми хочемо, щоб наші клієнти були задоволені і поверталися до нас знову і знову. Ми працюємо тільки з перевіреними світовими постачальниками. Кожна одиниця продукції проходить чотирьохрівневий етап перевірки якості перед тим, як потрапити на прилавки.