Сальвія блискуча Фарао (Salvia splendens Farao). Неймовірно ефектна суміш кольорів. Низькоросла однорічна рослина, висотою 25-30 см. Цвітіння триває з кінця червня до перших осінніх заморозків. Світлолюбива культура, але витримує легку напівтінь. Посів проводять у лютому - березні. Насіння рівномірно розсипають по поверхні добре зволоженої землі, збризкують водою з розпилювача та накривають склом або прозорою плівкою. Рекомендований температурний режим 20-25 °С. Сходи з'являються через 10-15 днів. Пікіровку проводять у фазі 2-3 справжніх листочків. Для формування пишного кущика верхівку розсади рекомендується прищипнути. У відкритий ґрунт рослини висаджують у другій половині травня на відстані 20-30 см одна від одної. Використовують для оформлення клумб, балконів, альпінаріїв, а також у горщикових композиціях.
Висота | 25-30 см |
---|---|
Період посіву | Весна |
Фасування | 0,1 г |
Форма насіння | Не дражовані |
Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.
- Новая Почта
- УкрПошта
- Доставка в руки
Зверніть увагу! Сума мінімального замовлення становить 250 грн. "Живий товар": цибулинні, цибуля, часник, саджанці і картопля відправляється тільки по передоплаті в 100%.
Замовлення, які перевищують загальну вартість 4000 грн, потребуєть попередньої сплати, або часткової передплати у розмірі 50% від суми замовлення.
Варіанти оплати: Online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard
Оплата при отриманні товару
Оплата через систему Інтернет-банкінгу Приват 24 (Приватбанк)
Оплата за безготівковим розрахунком
Максимальна сума доступна до оплати післяплатою - 4000 грн.
Інтернет-магазин agroshop.com.ua - це гарантія якості вашого насіння, тому ми завжди прагнемо відповідати високим європейським стандартам. Вже більше 10 років ми ретельно працюємо над якістю наших продуктів і є одним з перших інтернет-магазинів насіння в Україні, хто запровадив ретельний контроль якості на всіх етапах роботи. Ми хочемо, щоб наші клієнти були задоволені і поверталися до нас знову і знову. Ми працюємо тільки з перевіреними світовими постачальниками. Кожна одиниця продукції проходить чотирьохрівневий етап перевірки якості перед тим, як потрапити на прилавки.