Ранній (85-95 дн.) кімнатний перець, придатний для культивування в контейнерах на балконах, лоджіях, кухонних підвіконнях. Формує компактні плоди, що ростуть вертикально, конусоподібної форми. У технічній стиглості світло-зелені, а в біологічній - яскраво-оранжеві, вагою 4,5-5 г. Смак досить гострий, пікантний. Сорт цінується за щедре і довге плодоношення, ефектний зовнішній вигляд, є ідеальним для складання дизайнерських композицій. Насіння висівают в лютому і першій половині березня в грунт та накривають плівкою або склом. Перші сходи з'являються за температури 24-28°С через 2-3 тижні. Їх рекомендується систематично провітрювати. Пікірувати молоді перці слід у фазі 1-2 справжніх листочки відразу в окремі контейнери. Щоб поліпшити кустистість, перці прищипують над 15-17 вузлом. З початком весни (при температурі не нижче 15°С) можна переносити горщики з перцем в сад на добре огороджене від протягів місце або переставляти на лоджії або балкони. Під час активного росту, рослини слід добре поливати і обприскувати. Коли перші плоди будуть зав'язуватися, в воду для поливу краще додати комплексні легкорозчинні добрива. Припиняють підгодовування після їх дозрівання.