Ранній гібрид солодкого перцю «Барбі F1» - відмінний варіант для вживання як у свіжому, так і в переробленому вигляді. Завдяки щільній структурі плодів і їх насиченому смаку, перці використовуються для запікання і консервації. Даний гібрид добре протистоїть різним захворюванням і прекрасно переносить тривале транспортування.
Посадка
Найчастіше «Барбі F1» висаджують у відкритий грунт. Однак його також вирощують і в плівковій теплиці. Даний гібрид відноситься до теплолюбних, тому розсада сходить на 7-9 день при температурі 20-25 ° C і на 18-20 день при 13-15 ° C, якщо мова йде про відкритий грунт. Солодкий перець даного різновиду погано переносить заморозки, тому його висаджують в кінці квітня-початку травня.
Вирощування
При помірному поливі вегетаційний період становить від 62 до 65 днів. Не варто перезаливати рослину, так як це призводить до пожовтіння листя і осипання квіток. Як тільки перець добре укорінився, можна проводити розпушування грунту. Зрілі плоди мають яскраво-жовте забарвлення, що переходить в червоний колір. Маса досягає 200 г.
Догляд
Гібрид характеризується стійкістю до високих температур, а також до вірусів, наприклад, до тютюнової та огіркової мозаїки, плямистості перцю. На перших етапах пророщування (тиждень-два) рекомендується використовувати органічні добрива: розчин коров'яку або пташиного посліду.