Високоврожайний середньостиглий сорт огірка. Вегетаційний період - 47-55 днів від появи сходів до технічної стиглості. Плід темно-зеленого кольору довжиною - 10-12 см, в діаметрі - 3,5-4 см, крупногорбкуватий, з чорними шипами. Вимогливий до вологи і відносно стійкий до грибкових захворювань. Один з найкращих сортів для соління та консервації. Рекомендований для вирощування у відкритому ґрунті.
Кількість насіння в 1 грамі | 35-40 шт |
---|---|
Призначення | Для консервування, Для свіжого вживання, Для соління |
Період вегетації | 47-55 днів |
Розмір плоду | 10-12 см |
Сорт або гібрид | Сорт |
Спосіб вирощування | Відкритий ґрунт, Закритий ґрунт (парники) |
Термін дозрівання | Середньостиглий |
Тип запилення | Бджолозапильний |
Упаковка | Міні упаковка |
Умови поливу | Помірно, Часто |
Фасування | 1 г |
Форма коренеплоду | Циліндрічна |
Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.
- Новая Почта
- УкрПошта
- Доставка в руки
Зверніть увагу! Сума мінімального замовлення становить 250 грн. "Живий товар": цибулинні, цибуля, часник, саджанці і картопля відправляється тільки по передоплаті в 100%.
Замовлення, які перевищують загальну вартість 4000 грн, потребуєть попередньої сплати, або часткової передплати у розмірі 50% від суми замовлення.
Варіанти оплати: Online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard
Оплата при отриманні товару
Оплата через систему Інтернет-банкінгу Приват 24 (Приватбанк)
Оплата за безготівковим розрахунком
Максимальна сума доступна до оплати післяплатою - 4000 грн.
Інтернет-магазин agroshop.com.ua - це гарантія якості вашого насіння, тому ми завжди прагнемо відповідати високим європейським стандартам. Вже більше 10 років ми ретельно працюємо над якістю наших продуктів і є одним з перших інтернет-магазинів насіння в Україні, хто запровадив ретельний контроль якості на всіх етапах роботи. Ми хочемо, щоб наші клієнти були задоволені і поверталися до нас знову і знову. Ми працюємо тільки з перевіреними світовими постачальниками. Кожна одиниця продукції проходить чотирьохрівневий етап перевірки якості перед тим, як потрапити на прилавки.