Колеус Блюма Сан Чоколет Коверед (Solenostemon scutellarioides Sun Chocolate). Багаторічна рослина, яка вирощується у відкритому ґрунті як однорічна. Висота 30-35 см, ширина 25-30 см. Особливої декоративності їй надає листя унікальних забарвлень. Колеус росте переважно на сонячних або злегка затінених ділянках з легкими, родючими, підкисленими ґрунтами. Вирощують через розсаду, яку висівають у лютому місяці в ящики, злегка присипаючи піском. При температурі 20-22°С і постійній вологості рослини проростають через 14-18 днів. Пророслі саджанці пікірують і прищипують (висота сіянців не менше 10 см) для кращого формування куща. На постійне місце висаджують в червні. Восени колеуси можна пересадити в горщики і перенести в кімнату. Використовують для оформлення бордюрів або висаджують масивами, комбінуючи з низькорослими однорічниками.
Фасування | 100 шт |
---|
Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.
- Новая Почта
- УкрПошта
- Доставка в руки
Зверніть увагу! Сума мінімального замовлення становить 250 грн. "Живий товар": цибулинні, цибуля, часник, саджанці і картопля відправляється тільки по передоплаті в 100%.
Замовлення, які перевищують загальну вартість 4000 грн, потребуєть попередньої сплати, або часткової передплати у розмірі 50% від суми замовлення.
Варіанти оплати: Online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard
Оплата при отриманні товару
Оплата через систему Інтернет-банкінгу Приват 24 (Приватбанк)
Оплата за безготівковим розрахунком
Максимальна сума доступна до оплати післяплатою - 4000 грн.
Інтернет-магазин agroshop.com.ua - це гарантія якості вашого насіння, тому ми завжди прагнемо відповідати високим європейським стандартам. Вже більше 10 років ми ретельно працюємо над якістю наших продуктів і є одним з перших інтернет-магазинів насіння в Україні, хто запровадив ретельний контроль якості на всіх етапах роботи. Ми хочемо, щоб наші клієнти були задоволені і поверталися до нас знову і знову. Ми працюємо тільки з перевіреними світовими постачальниками. Кожна одиниця продукції проходить чотирьохрівневий етап перевірки якості перед тим, як потрапити на прилавки.