Характерні особливості керії японської – це зелені прямі, лозоподібні пагони, які утворюють конусоподібну крону. Завдяки кореневій порослі, що активно з’являється, ця рослина незабаром утворює широкий кущ. Із травня до липня керія японська цвіте красивими золотисто-жовтими квітками, схожими на квітки жовтцю. Красиві жовті квітки особливо яскраво світяться на тлі ясно-зеленого, ланцетового, двічізубчастого листя. Листя керії зверху голе, а знизу опушене. У холодному кліматі плоди у керії японської не зав’язуються.
Чистий вид цвіте простими, блюдцеподібними, п’ятипелюстковими квітками (схожі на квітки суниці). Звідси і народна назва керії – жовто- квіткова суниця. Кущ досягає 1-1,5 м у висоту. Він дуже густо розростається, тому потребує регулярного обрізування. Тільки завдяки регулярному обрізуванню рослина зберігає охайний вигляд.
Керія Японська
додати товар до списку очікувань
Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.
- Новая Почта
- УкрПошта
- Доставка в руки
Зверніть увагу! Сума мінімального замовлення становить 250 грн. "Живий товар": цибулинні, цибуля, часник, саджанці і картопля відправляється тільки по передоплаті в 100%.
Замовлення, які перевищують загальну вартість 4000 грн, потребуєть попередньої сплати, або часткової передплати у розмірі 50% від суми замовлення.
Варіанти оплати: Online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard
Оплата при отриманні товару
Оплата через систему Інтернет-банкінгу Приват 24 (Приватбанк)
Оплата за безготівковим розрахунком
Максимальна сума доступна до оплати післяплатою - 4000 грн.
Інтернет-магазин agroshop.com.ua - це гарантія якості вашого насіння, тому ми завжди прагнемо відповідати високим європейським стандартам. Вже більше 10 років ми ретельно працюємо над якістю наших продуктів і є одним з перших інтернет-магазинів насіння в Україні, хто запровадив ретельний контроль якості на всіх етапах роботи. Ми хочемо, щоб наші клієнти були задоволені і поверталися до нас знову і знову. Ми працюємо тільки з перевіреними світовими постачальниками. Кожна одиниця продукції проходить чотирьохрівневий етап перевірки якості перед тим, як потрапити на прилавки.