Ранній гібрид кущового кабачка. Характеризується стабільним врожаєм навіть в умовах недостатнього освітлення та за несприятливих погодних умов. Плоди глянцеві, чудової якості, мають ніжно-зелений колір та середню вагу 300-400 г. Ребристість плодів відсутня. Внутрішня структура дуже щільна, що робить даний гібрид придатним для транспортування. Рекомендується для вирощування навесні в плівкових укриттях, а також влітку й восени у відкритому ґрунті.
Вага плоду | 300-350 г |
---|---|
Врожайність | 60-70т/га |
Кількість насіння в 1 грамі | 6-8 шт |
Розмір плоду | 18-20 см |
Склад насіння | З насінням |
Сорт або гібрид | Гібрид |
Спосіб вирощування | Відкритий грунт, Закритий грунт (парники) |
Термін вегетації | 45-50 днів |
Термін дозрівання | Ранній |
Умови поливу | Помірно |
Упаковка | Міні упаковка |
Колір | Зелений |
Фасовка | 5 шт |
Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.
- Новая Почта
- УкрПошта
- Доставка в руки
Зверніть увагу! Сума мінімального замовлення становить 250 грн. "Живий товар": цибулинні, цибуля, часник, саджанці і картопля відправляється тільки по передоплаті в 100%.
Замовлення, які перевищують загальну вартість 4000 грн, потребуєть попередньої сплати, або часткової передплати у розмірі 50% від суми замовлення.
Варіанти оплати: Online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard
Оплата при отриманні товару
Оплата через систему Інтернет-банкінгу Приват 24 (Приватбанк)
Оплата за безготівковим розрахунком
Максимальна сума доступна до оплати післяплатою - 4000 грн.
Інтернет-магазин agroshop.com.ua - це гарантія якості вашого насіння, тому ми завжди прагнемо відповідати високим європейським стандартам. Вже більше 10 років ми ретельно працюємо над якістю наших продуктів і є одним з перших інтернет-магазинів насіння в Україні, хто запровадив ретельний контроль якості на всіх етапах роботи. Ми хочемо, щоб наші клієнти були задоволені і поверталися до нас знову і знову. Ми працюємо тільки з перевіреними світовими постачальниками. Кожна одиниця продукції проходить чотирьохрівневий етап перевірки якості перед тим, як потрапити на прилавки.