Середньостиглий високоврожайний сорт гарбуза. Плоди помаранчевого кольору, округло-приплюснутої форми, з сегментованою поверхнею. М'якуш яскраво-помаранчевий, щільний. Завдяки високому вмісту цукру, каротину і соковитості використовується для виробництва соків та дитячого харчування, а також для приготування різних видів каш. Середня маса плоду 15-20 кг. Сорт стійкий до хвороб. Має відмінну лежкість.
Гарбуз Руж Віф Д'єтамп
додати товар до списку очікувань
Вага плоду | 15-20 кг |
---|---|
Кількість насіння в 1 грамі | 2-5 шт |
Період вегетації | 100-115 днiв |
Вміст насіння | З насінням |
Сорт або гібрид | Сорт |
Спосіб вирощування | Відкритий ґрунт |
Термін дозрівання | Середньостиглий |
Упаковка | Міні упаковка, Професійна упаковка |
Врожайність | 60-70т/га |
Умови поливу | Рідко |
Фасування | 500 г |
Форма коренеплоду | Округла |
Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.
- Новая Почта
- УкрПошта
- Доставка в руки
Зверніть увагу! Сума мінімального замовлення становить 250 грн. "Живий товар": цибулинні, цибуля, часник, саджанці і картопля відправляється тільки по передоплаті в 100%.
Замовлення, які перевищують загальну вартість 4000 грн, потребуєть попередньої сплати, або часткової передплати у розмірі 50% від суми замовлення.
Варіанти оплати: Online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard
Оплата при отриманні товару
Оплата через систему Інтернет-банкінгу Приват 24 (Приватбанк)
Оплата за безготівковим розрахунком
Максимальна сума доступна до оплати післяплатою - 4000 грн.
Інтернет-магазин agroshop.com.ua - це гарантія якості вашого насіння, тому ми завжди прагнемо відповідати високим європейським стандартам. Вже більше 10 років ми ретельно працюємо над якістю наших продуктів і є одним з перших інтернет-магазинів насіння в Україні, хто запровадив ретельний контроль якості на всіх етапах роботи. Ми хочемо, щоб наші клієнти були задоволені і поверталися до нас знову і знову. Ми працюємо тільки з перевіреними світовими постачальниками. Кожна одиниця продукції проходить чотирьохрівневий етап перевірки якості перед тим, як потрапити на прилавки.