Гібрид-новинка дині Бравура F1 з привабливими товарними плодами для реалізації в мережах супермаркетів
Бравура F1 — новий середньостиглий гібрид дині типу Пієл де Сапо від компанії Rijk Zvaan (Нідерланди). Період вегетації рослин складає 75–80 діб. Гібрид призначений для культивування у відкритому ґрунті. Характеризується невибагливістю в вирощуванні, високою стійкістю до посухи та фузаріозного в'янення. Толерантний до борошнистої роси. Диня Бравура F1 формує потужну рослину з товстими стеблами і широким листям. На кожному кущу зав'язується по кілька плодів.
Характеристика плодів
Плоди овальної форми, масою 2,0–2,5 кг, мають невелику насінну камеру. Шкірка характерного зеленого забарвлення, злегка ребриста. М'якоть біла, ніжна, дуже соковита і солодка, з високим вмістом цукру (14–16%). Володіє чудовими смаковими характеристиками. Плоди добре переносять транспортування, здатні зберігатися протягом тривалого часу без втрати товарних й смакових якостей. Рекомендовані для вживання у свіжому вигляді. Ідеально підходять для реалізації в мережах супермаркетів і для експорту. Гібрид Бравура F1 цінується за високу якість плодів, а також здатність рослин пристосовуватися до змін агротехніки та відновлюватися в короткі терміни після стресів, пов'язаних з різкими перепадами температури повітря.
Особливості вирощування
Даний гібрид можна вирощувати як прямим посівом в ґрунт, так і з використанням розсадного способу. Рекомендована щільність загущення посадок — 6–10 тис. рослин на 1 га. Догляд за рослинами традиційний і складається з прополки, поливів й внесення комплексних добрив. Максимальний врожай дині можна отримати при вирощуванні рослин з використанням крапельної системи поливу.