Дозрівання буряків настає через 100–104 дні після того, як з'явилися сходи. Плоди темно–червоні, об'ємом 8–10 см. Мають характерний виражений смак. Плоди круглі, шкірка не шершава. Листова розетка компактна, бадилля невелике. Культивують його для переробки, додавання в різні страви. Після термічної обробки коренеплоди не втрачають смак. Плоди можуть добре зберігатися до 6 місяців, не втрачаючи при цьому смакові і зовнішні якості.
Вирощування буряків Ред Бул починається з посіву насіння у квітні або першій половині травня. Також можливий посів у червні. Ґрунт перед посівом необхідно зволожити. Вибирайте місце посадки з нейтральною кислотністю ґрунту, добре освітлене. Зробіть невеликі борозенки і кладіть в них по 3–4 насінини на глибину 2–3 см. Перед посівом ямки необхідно добре зволожити. Між рядами має залишатися близько 30 см.
Насіння починає проростати при 4–6 °С. Але якщо в період сходів повернуться морози до -4 °С, невеликі паростки можуть пошкодитися. Тому після посіву грядки можна накрити. На стадії 3–4 листків буряк необхідно прорідити, залишаючи між паростками 10–12 см. Температура повітря, яка є найбільш придатною для дозрівання плодів, від 15 до 20 °С. Даний сорт дуже любить світло і не частий полив. Однак не можна допускати пересихання ґрунту. Буряк Ред Бул, догляд за яким максимально простий, добре відгукується також на регулярне розпушування ґрунту. Під час росту і розвитку достатньо буде одного підживлення через 2 місяці після посівів.
Плоди збираються у кінці вересня. За 2 тижні до цього рекомендується припинити поливати рослини.
Рослина невисока, добре адаптується до погодних змін. Культивується сорт на полях, дачних ділянках. Буряк Ред Бул майже не вражається грибком, який викликає церкоспороз.