Ранній сорт баклажанів. Характеризується унікальною білою шкіркою плодів. Вегетаційний період становить 95 -100 днів. Кущ має гарно розвинену кореневу систему. Плоди овально-конічної форми, розміром 8 на 18 см, масою 300-400 г. М'якуш білий, без гіркоти, щільний, ніжний. Рекомендується вирощувати баклажан як в плівкових теплицях так і у відкритому грунті. Плоди використовувати можна для консервації, переробки та в домашній кулінарії.
Баклажан Біла лілія (Фасовка: 0,5 г)
додати товар до списку очікувань
Вага плоду | 300-400 г |
---|---|
Висота рослини | Середньорослі |
Кількість насіння в 1 грамі | 250-300 шт |
Період вегетації | 110-115 днів |
Розмір плоду | 15 см |
Сорт або гібрид | Сорт |
Спосіб вирощування | Відкритий ґрунт, Закритий ґрунт (парники) |
Термін дозрівання | Ранній |
Упаковка | Міні упаковка |
Врожайність | 50-60 т/га |
Умови поливу | Помірно |
Фасування | 0,5 г |
Форма плоду | Циліндрична |
Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.
- Новая Почта
- УкрПошта
- Доставка в руки
Зверніть увагу! Сума мінімального замовлення становить 250 грн. "Живий товар": цибулинні, цибуля, часник, саджанці і картопля відправляється тільки по передоплаті в 100%.
Замовлення, які перевищують загальну вартість 4000 грн, потребуєть попередньої сплати, або часткової передплати у розмірі 50% від суми замовлення.
Варіанти оплати: Online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard
Оплата при отриманні товару
Оплата через систему Інтернет-банкінгу Приват 24 (Приватбанк)
Оплата за безготівковим розрахунком
Максимальна сума доступна до оплати післяплатою - 4000 грн.
Інтернет-магазин agroshop.com.ua - це гарантія якості вашого насіння, тому ми завжди прагнемо відповідати високим європейським стандартам. Вже більше 10 років ми ретельно працюємо над якістю наших продуктів і є одним з перших інтернет-магазинів насіння в Україні, хто запровадив ретельний контроль якості на всіх етапах роботи. Ми хочемо, щоб наші клієнти були задоволені і поверталися до нас знову і знову. Ми працюємо тільки з перевіреними світовими постачальниками. Кожна одиниця продукції проходить чотирьохрівневий етап перевірки якості перед тим, як потрапити на прилавки.