Агератум хоустона Червона ріка F1 (Ageratum houstonianum Red Sea F1). Перша серія червоного агератума для зрізу. Квіти дрібні, зібрані у пухнасті суцвіття-кошики, духмяні, забарвлення від яскраво до пурпурно-червоного. Зрізана квітка зберігає свою красу та свіжість протягом трьох тижнів. Світло-, теплолюбива культура, віддає перевагу легким, нейтральним, в міру родючим ґрунтам. Посів на розсаду проводять у березні - квітні. При температурі 20-22 °С сходи з'являються через 8-12 днів. У фазі 2-3 справжніх листочків сіянці пікірують. Для того, щоб рослини краще кущилися рекомендується прищипнути їх над 3-4 парою справжніх листочків. У відкритий ґрунт розсаду висаджують у травні - на початку червня за схемою 20x25 см. Рослина чудово переносить стрижку. Цвітіння рясне та тривале, з червня до заморозків. Рекомендується для зрізу та оформлення саду.
Фасовка | 20 шт |
---|
Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.
- Новая Почта
- УкрПошта
- Доставка в руки
Зверніть увагу! Сума мінімального замовлення становить 250 грн. "Живий товар": цибулинні, цибуля, часник, саджанці і картопля відправляється тільки по передоплаті в 100%.
Замовлення, які перевищують загальну вартість 4000 грн, потребуєть попередньої сплати, або часткової передплати у розмірі 50% від суми замовлення.
Варіанти оплати: Online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard
Оплата при отриманні товару
Оплата через систему Інтернет-банкінгу Приват 24 (Приватбанк)
Оплата за безготівковим розрахунком
Максимальна сума доступна до оплати післяплатою - 4000 грн.
Інтернет-магазин agroshop.com.ua - це гарантія якості вашого насіння, тому ми завжди прагнемо відповідати високим європейським стандартам. Вже більше 10 років ми ретельно працюємо над якістю наших продуктів і є одним з перших інтернет-магазинів насіння в Україні, хто запровадив ретельний контроль якості на всіх етапах роботи. Ми хочемо, щоб наші клієнти були задоволені і поверталися до нас знову і знову. Ми працюємо тільки з перевіреними світовими постачальниками. Кожна одиниця продукції проходить чотирьохрівневий етап перевірки якості перед тим, як потрапити на прилавки.