Мікрозелень шпинату має ніжний смак і пряний аромат. У ній знаходиться дуже багато рослинних жирів, заліза, вітаміни С, А, В1, В6, В2, Р, РР, D2, К, Е. Мікрозелень шпинату насичує організм поживними речовинами, виводить шлаки і токсини. Завдяки високому вмісту заліза вона допомагає гемоглобіну стати активніше і краще постачати клітини киснем, зелень покращує обмін речовин і сприяє виробленню організмом енергії.
Використання: смачно їх вживати у складі салатів, з м'ясом, а також у смузі. Вирощування: посійте насіння на лляний килимок або серветку, добре полийте та накрийте прозорою кришечкою або плівкою. Не забувайте кожен день поливати або оприскувати.
Через 7-14 днів збирайте врожай.