Мікрозелень цукової кукурудзи має солодкий, хрумкий смак та світло-зелені стебла з витягнутої форми листочками. Вона багата на вітаміни (РР, С, В і Е) та мінеральні солі кальцію, магнію, калію і фосфору. Крім того при регулярному вживанні мікрогріну кукурудзи людина насичує свій організм жирними кислотами і амінокислотами, які незамінні для нормального функціонування всіх органів.
Використання: як салатну зелень, при приготуванні перших та других страв, а також здорових перекусів (сендвічі, брускети), у смузі та фрешах.
Вирощування: посійте насіння на лляний килимок або серветку, добре полийте та накрийте прозорою кришечкою або плівкою. Не забувайте кожен день поливати або оприскувати.
Через 7-14 днів збирайте врожай.