Гомфрена високоросла (Gomphrena globosa mix). Однорічна рослина з групи сухоцвітів. Формує добре розгалужений кущ висотою 50-60 см. Квіти зібрані в оригінальні суцвіття кулястої форми, різних кольорів. Період цвітіння з липня до заморозків. Теплолюбива, посухостійка культура, найкраще росте на відкритих сонячних ділянках з легкими та добре дренованими ґрунтами. Насіння на розсаду висівають у березні – на початку квітня. При температурі 18-20 ⁰С сходи з’являються через 14-16 днів. Пікіровку проводять в окремі горщики, діаметром 7-8 см, ящики або гряди теплиці. На початку червня рослини висаджують у відкритий ґрунт на відстані 25-30 см одна від одної. Використовується для оформлення клумб та як флористичний матеріал для створення букетів.
Висота | 50-60 см |
---|---|
Період посіву | Весна |
Фасування | 5 г |
Форма насіння | Не дражовані |
Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.
- Новая Почта
- УкрПошта
- Доставка в руки
Зверніть увагу! Сума мінімального замовлення становить 250 грн. "Живий товар": цибулинні, цибуля, часник, саджанці і картопля відправляється тільки по передоплаті в 100%.
Замовлення, які перевищують загальну вартість 4000 грн, потребуєть попередньої сплати, або часткової передплати у розмірі 50% від суми замовлення.
Варіанти оплати: Online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard
Оплата при отриманні товару
Оплата через систему Інтернет-банкінгу Приват 24 (Приватбанк)
Оплата за безготівковим розрахунком
Максимальна сума доступна до оплати післяплатою - 4000 грн.
Інтернет-магазин agroshop.com.ua - це гарантія якості вашого насіння, тому ми завжди прагнемо відповідати високим європейським стандартам. Вже більше 10 років ми ретельно працюємо над якістю наших продуктів і є одним з перших інтернет-магазинів насіння в Україні, хто запровадив ретельний контроль якості на всіх етапах роботи. Ми хочемо, щоб наші клієнти були задоволені і поверталися до нас знову і знову. Ми працюємо тільки з перевіреними світовими постачальниками. Кожна одиниця продукції проходить чотирьохрівневий етап перевірки якості перед тим, як потрапити на прилавки.