Геліотроп Морський карлик (Heliotropium arborescens). Ароматна нота Вашого саду. У відкритому ґрунті культивується як однорічна рослина. Кущ компактний, висотою 20-25 см. Квіти дрібні, ароматні, темно-синього забарвлення, зібрані у суцвіття діаметром 10-15 см. Цвіте рясно з червня до осінніх заморозків. Світло -, теплолюбива культура, не витримує перезволоження. Насіння висівають у лютому-березні на глибину 1-2 мм, зволожують та накривають ємність склом або плівкою. Оптимальна температура 18-20 °С. Сходи з'являються через 2-3 тижні. У фазі 2 справжніх листків розсаду пікірують в окремі горщики розміром 9x9 см. На постійне місце рослини висаджують, коли мине загроза заморозків. Використовується в якості горщечкової культури, для оформлення клумб, бордюрів та балконів.
Висота | 20-25 см |
---|---|
Період посіву | Весна |
Фасування | 0,05 г |
Форма насіння | Не дражовані |
Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.
- Новая Почта
- УкрПошта
- Доставка в руки
Зверніть увагу! Сума мінімального замовлення становить 250 грн. "Живий товар": цибулинні, цибуля, часник, саджанці і картопля відправляється тільки по передоплаті в 100%.
Замовлення, які перевищують загальну вартість 4000 грн, потребуєть попередньої сплати, або часткової передплати у розмірі 50% від суми замовлення.
Варіанти оплати: Online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard
Оплата при отриманні товару
Оплата через систему Інтернет-банкінгу Приват 24 (Приватбанк)
Оплата за безготівковим розрахунком
Максимальна сума доступна до оплати післяплатою - 4000 грн.
Інтернет-магазин agroshop.com.ua - це гарантія якості вашого насіння, тому ми завжди прагнемо відповідати високим європейським стандартам. Вже більше 10 років ми ретельно працюємо над якістю наших продуктів і є одним з перших інтернет-магазинів насіння в Україні, хто запровадив ретельний контроль якості на всіх етапах роботи. Ми хочемо, щоб наші клієнти були задоволені і поверталися до нас знову і знову. Ми працюємо тільки з перевіреними світовими постачальниками. Кожна одиниця продукції проходить чотирьохрівневий етап перевірки якості перед тим, як потрапити на прилавки.